Другу чергу елеваторного комплексу введено в експлуатацію

  2021 рік почався з відмінних новин. Ми змогли ввести в експлуатацію другу чергу елеваторного комплексу на Сумщині. Цей комплекс призначений для збирання, обробки та зберігання зернових культур (пшениця, кукурудза, соя, ріпак, пшениця тощо).

   Будівництво відбувається на території Кролевецького комбікормового заводу (ККЗ) за адресою м. Кролевець, вул. Транспортна 19. Цей проект надав можливість підвищити потужність вже існуючих силосів із 120 тис. т до 240 тис. т одноразового зберігання зернових культур. Загальна кількість силосів збільшилася на 12 одиниць і зараз становить 24 одиниці. Які вже готові брати зерно з нового врожаю. 

   Будівництво здійснено генеральним підрядником ТОВ “Будівельна компанія “Укрбудпром”, субпідрядником виступає ТОВ “Січенергопром” м. Запоріжжя, ТОВ “Фундамент буд-3” м. Полтава, які виконували електромонтажні та роботи з посилення основи. Проектна документація з будівництва була розроблена генеральним проектувальником ТОВ “Транс Буд Комплекс” м. Харків.

   Завдяки злагодженій роботі, проект успішно реалізований. Створено 25 додаткових робочих місць, що позитивно впливає на економічні показники регіону.

   Загальна площа забудови склала 7420 м2.

   Але і на цьому ми не плануємо зупинятися. Цього року потужність елеватора планується збільшити ще на 60 тис. т, тобто буде встановлено та введено в експлуатацію ще 6 одиниць силосів.

   У 2020 році ми піднялися на 7 місце у рейтингу лінійних найпотужніших за обсягами зберігання елеваторів України. У 2021 році плануємо перевершити ці результати та вирватися до п'ятірки лідерів країни.

 

L
A D I N G